Fugro en Bimos

Fugro is een ingenieurs bureau dat wereld wijd voorziet in mensen, apparatuur, expertise en technologie ter ondersteuning van de exploratie, ontwikkeling, productie en transport van natuurlijke grondstoffen. Fugro verstrekt verder technische data en informatie welke nodig is om constructies te ontwerpen, bouwen en onderhouden op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier. De foto's zijn gemaakt bij Fugro Engineers B.V., wat gespecialiseerd is in geotechnisch bodem onderzoek op zee.

Bij werkzaamheden binnen is een goede houding belangrijk. Aangezien onze mensen zowel binnen als langere tijd op locatie in het buitenland werken, en er daarom afgewisseld wordt in de werkplaats, moeten stoelen makkelijk in te stellen zijn aan de wensen van de gebruiker. De Bimos stoelen voldoen daaraan. Daarnaast was de Neon uitvoering een mooie aanvulling op de werktafels zodat het geheel een goede uitstraling krijgt.

De stoelen voldoen uitstekend aan de verwachtingen. Het personeel is tevreden met de mogelijkheden, en onze klanten en leveranciers zijn iedere keer onder de indruk als ze bij een rondleiding door het pand door onze werkplaats lopen.

  2
  0         


terug naar het overzicht PDF print