bimos neon Arbeitstühle der neuen Generation

NEON
NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELENDe ontwikkeling van een nieuwe stoel door Bimos is gebaseerd op drie basisprincipes: ons programma "Vanuit praktische ervaring de praktische toepassing" biedt de perfecte praktische pasvorm. Onze nauwe samenwerking met het Fraunhofer IAO helpt ons ervoor te zorgen dat onze producten altijd overeenkomen met het laatste baanbrekende onderzoek naar werkmethoden en klaar voor de toekomst zijn. En onze ervaring over meer dan 50 jaar op het gebied van ontwikkeling en productie van de werkplek stoelen garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit van het product. Zo stellen we voortdurend nieuwe normen op het gebied van werkplek stoelen. En de nieuwste standaard is Neon.

German design awardreddot design award
bimos NEON NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

1+1=NEON
HET NEON SYSTEEMHet 1 + 1 systeem maakt kinderspel van de vervanging van de bekleding: de bekledingselementen worden gewoon op de stoel geplaatst en met een klik vastgezet. Om de verwijdering van het element zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt elk bekledingselement voorzien van een kleine handgreep.


KIES GEWOON UW BEKLEDINGElke werkomgeving stelt zijn eigen eisen op het gebied van stoffering en bekledingsmaterialen. Om deze reden zijn er vier verschillende bekledingskeuzes voor Neon: Duotec, Magic, Pur of Supertec, een wereldprimeur onder bekledingsmaterialen. Ongeacht het oppervlak dat u kiest, biedt de Neon maximale kwaliteit, zitcomfort en een aangenaam zitklimaat.

meer

bimos  NEON NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

NEON
IS SCHITTEREND UITGERUST VOOR ELK GEBRUIKDe variaties van de Neon zijn net zo divers als de vele verschillende eisen van werkplekken. Ongeacht of de stoel wordt gebruikt bij een hoge of lage werkplek, of het glijders of wielen heeft, of dat het nodig is voor specialistisch gebruik in de productie of in ESD-ruimtes of laboratoria: Neon is altijd Neon.

Op het gebied van de productie zijn de hoogste eisen gesteld aan het weerstandsvermogen en robuustheid van de stoel en de materialen.

bimos  NEON NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

NEON
IS DE ALL-ROUND SPECIALISTBimos ESD stoelen voldoen aan de eisen van de EN 61340-5-1 norm voor gebruik in EPA's (ESD Protected Areas). Door te kiezen voor de best mogelijke materialen en verbindingstechnieken, zorgen Bimos stoelen dat elektrostatische ladingen veilig kunnen worden geëlimineerd. Typische ontladingsweerstand bedraagt 106 Ω.

bimos  NEON NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

NEON
IS OOK THUIS IN HET LABORATORIUMDe Neon werkplekstoel past zowel bij het werk in het laboratorium als bij de mensen die er werken. Daartoe heeft het speciaal ontwikkelde laboratorium ergonomie, die effectief naar voren geneigd werk ondersteund, typisch voor labwerk, zoals het gebruik van microscopen of pipetteren. Daarnaast zorgt Neon, dankzij de speciale vorm van de rugleuning, voor maximale reikafstand.


bimos  NEON NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

DE OPLOSSING VOOR EEN DILEMMA: SUPERTEC
HET NIEUWE BEKLEDINGSMATERIAAL VOOR COMFORTABELE EN SOLIDE PRODUCTIE WERKSTOELEN.Bimos heeft zichzelf de taak gesteld om innovatieve materialen en producten te gebruiken en het werken in de industrie zo aangenaam mogelijk te maken. Bimos heeft intensief gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten en is er nu in geslaagd om de kracht van stof en integrale schuim in één innovatieve bekledingsmateriaal te combineren. Het resultaat is het geweldige Supertec. Supertec is zo zacht en ademend als stof en toch zo hard als Pur. Dit wordt bereikt door een stelsel van micro-noppen, aangebracht op een stoflaag in een complex proces. De opbouw van de stof zorgt voor een natuurlijke luchtcirculatie. Tegelijkertijd zorgen de micro-noppen dat Supertec bestand is tegen agressieve mechanische belasting. Supertec is uiterst duurzaam, anti-slip, gemakkelijk schoon te maken en tegelijk zacht, comfortabel en ademend. Maar dat is nog niet alles: Supertec ziet er ook erg aantrekkelijk uit en is heerlijk om aan te raken en te voelen. Door de combinatie van comfort en functionaliteit, vult dit bekledingsmateriaal voor productie werkplekstoelen het gat tussen waardering en toegevoegde waarde. Bedrijven profiteren van tevreden medewerkers en economische werkplek faciliteiten. Bimos is de enige leverancier van de wereld die dit innovatieve materiaal gebruikt om de werkplekstoelen te bekleden.


bimos NEON NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

NEON IS GROEN
NIEUWE CONCEPTEN VOOR DUURZAAMHEIDNeon is de eerste werkplekstoel die bekroond is met het Blauwe Engel milieukeurmerk. Recycling begint al de ontwikkelingsfase. Neon is zodanig dat ontworpen dat vrijwel volledige materiaalterugwinning mogelijk is. Als een Interstuhl merk is Bimos al sinds de jaren negentig een pionier op het gebied van milieuvriendelijke productie. Haar strenge milieu-managementsysteem is bij EMAS gecertificeerd en voldoet, natuurlijk, aan de eisen van ISO-norm 14001.


werkplek ergonomie

Video 1werkplek ergonomie
New generation workplace chairs

Video 2New generation workplace chairs
Verwisselbare bekleding in het Neon 1 + 1 systeem

Video 3Verwisselbare bekleding in het Neon 1 + 1 systeem
MODELL VARIATIONS
Neon 1 met glijders, Synchroontechniek of permanentcontact

Neon 1


met glijders
Synchroontechniek
of
permanentcontact

Neon 2 met wielen, Synchroontechniek of permanentcontact

Neon 2


met wielen
Synchroontechniek
of
permanentcontact

Neon 3 met opstaphulp en glijders, Synchroontechniek of permanentcontact

Neon 3


met opstaphulp en glijder
Synchroontechniek
of
permanentcontact
Ja, ik heb het privacybeleid gelezen en ben het ermee eens dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt geoormerkt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek.*

* = verplicht