labspace

NEXXIT -
YOUR STRONG PARTNER AT WORK.

Ergonomische ondersteuning, praktische bediening en uitstekende robuustheid. De moderne industrie stelt specifieke eisen aan de kwaliteit van werkstoelen. Met zijn unieke industrie-ergonomie en met een eenvoudige, intuïtieve instelling voor de betreffende gebruiker, zorgt Nexxit automatisch voor de juiste zithouding. Hierbij onderscheidt de stoel zich door hoog comfort en extreme bestendigheid voor gebruik in een industriële omgeving .

German design award
labspace

DE MAGAZINES VAN BIMOS:
ONZE BIJDRAGE AAN UW VAKKENNIS.


NIEUW: Bimos ontwikkelde speciaal over het onderwerp laboratorium het internetmagazine Labspace. Hier vindt u nuttige informatie over hygiëne, laboratoriumplanning en werkorganisatie, gezondheid en ergonomie, design, laboratoriumproducten en laboratoriummarkt.BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR GEBRUIK IN HET LAB.

LABSIT -
BIJ UITSTEK GESCHIKT
VOOR GEBRUIK IN HET LAB.Of het nu in de farmacie, biotechnologie, chemie, gezondheidszorg, cleanroom of medische technologie is - Labsit is altijd de perfecte zitoplossing met zijn hygiënisch design. De slimme combinatie van materiaal, vorm en instellingsmogelijkheden biedt alle benodigde eigenschappen voor gebruik in het laboratorium.


TÜV GS Fraunhofer Sanitized

bimos mysupertec

NIEUW!
10 JAAR GARANTIE

Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Met kennis, technische expertise en passie zorgen wij al meer dan 50 jaar ervoor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en gelukkig kunnen zitten. Kwaliteit en duurzaamheid hebben onze topprioriteit. We zijn overtuigd van de betrouwbaarheid van onze compromisloze zitoplossingen. Tot 100%. Daarom kunt u nu profiteren van 10 jaar garantie.


bimos mysupertec

MY SUPERTEC:
PERSOONLIJK WERKEN MET BIMOS

Met niets identificeren medewerkers zich meer dan met de plaats waar ze werken. De stoel heeft een speciale betekenis als schakel tussen mens en werk. Tot nu toe had iedereen dezelfde stoel, maar Bimos maakt het mogelijk om de stoel te personaliseren.


Welkom bij Bimos!

Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Al meer dan 50 jaar zorgen we er met onze vakkennis, technische competentie en passie voor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en prettig kunnen zitten. Onze uitgebreide portfolio werkstoelen varieert van allround-stoelen voor productieafdelingen tot hoogwaardige laboratoriumstoelen. Wij bieden zitoplossingen die aan de hoogste eisen voldoen.


zur Produktübersicht Kompetenzfeld Produktion

WERKSTOELEN VOOR PRODUCTIEAFDELINGEN


Werkstoelen van Bimos zijn de ideale zitoplossing voor werkplekken op productieafdelingen. Ze verleggen de bestaande grenzen op het gebied van bewegingsvrijheid, duurzaamheid en ergonomische kwaliteit.


Naar de producten
zur Produktübersicht Kompetenzfeld ESD-Bereich

ESD-STOELEN


Dankzij de optimale materiaalkeuze en verbindingstechnieken voorkomen de ESD-veilige werkstoelen van Bimos elektrostatische oplading op elektronicawerkplekken. Zo worden zeer gevoelige onderdelen goed beschermd.


Naar de producten
zur Produktübersicht Kompetenzfeld Labor

LABORATORIUMSTOELEN


Het speciaal ontwikkelde Hygienic Design, de gerichte ontlasting van het lichaam bij typische laboratoriumhoudingen en de compacte uitvoering van Bimos-werkstoelen voor het laboratorium creëren optimale omstandigheden in een ultramoderne werkomgeving.


Naar de producten
zur Produktübersicht Kompetenzfeld Reinraum

CLEANROOMSTOELEN


Cleanroomwerkstoelen van Bimos zijn uniek omdat ze gecertificeerd emissievrij zijn. Zo kan besmetting van producten en processen op betrouwbare wijze worden vermeden.


Naar de producten
zur Produktübersicht Kompetenzfeld Steharbeit

STAAND WERK EN STAHULPEN


Overal waar mensen tijdens het werk niet kunnen zitten, zorgen stahulpen van Bimos voor de nodige ontlasting. Ze laten waardevolle bewegings- en werkruimte vrij en zijn bovendien gemakkelijk te transporteren en op te bergen.


Naar de producten
Sie benötigen Hilfe?

HEEFT U HULP NODIG?


Wij zijn altijd voor u beschikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


contact

Actuele informatie uit het magazine

09.01.2018
Risicomanagement in laboratoria
Tot nog toe waren kleine bedrijven ontslagen van de verplichting een risicomanagementsysteem
Meer informatie
02.01.2018
Met designtalent op weg naar succes
In het laboratorium gaat het vooral om maximale functionaliteit. En toch speelt goed design ook
Meer informatie
23.11.2017
Laboratorium 4.0 - slim naar de toekomst
Weg van analoge processen en op naar de digitalisering: Onze arbeidswereld verandert
Meer informatie