BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR GEBRUIK IN HET LAB.

LABSIT -
BIJ UITSTEK GESCHIKT
VOOR GEBRUIK IN HET LAB.Of het nu in de farmacie, biotechnologie, chemie, gezondheidszorg, cleanroom of medische technologie is - Labsit is altijd de perfecte zitoplossing met zijn hygiënisch design. De slimme combinatie van materiaal, vorm en instellingsmogelijkheden biedt alle benodigde eigenschappen voor gebruik in het laboratorium.


TÜV GS Fraunhofer Sanitized

bimos mysupertec

NIEUW!
10 JAAR GARANTIE

Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Met kennis, technische expertise en passie zorgen wij al meer dan 50 jaar ervoor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en gelukkig kunnen zitten. Kwaliteit en duurzaamheid hebben onze topprioriteit. We zijn overtuigd van de betrouwbaarheid van onze compromisloze zitoplossingen. Tot 100%. Daarom kunt u nu profiteren van 10 jaar garantie.


bimos mysupertec

MY SUPERTEC:
PERSOONLIJK WERKEN MET BIMOS

Met niets identificeren medewerkers zich meer dan met de plaats waar ze werken. De stoel heeft een speciale betekenis als schakel tussen mens en werk. Tot nu toe had iedereen dezelfde stoel, maar Bimos maakt het mogelijk om de stoel te personaliseren.


bimos neon NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

NEON
NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

Bimos is de toonaangevende producent van werkplekstoelen in Europa. We ontwikkelen en produceren al meer dan 50 jaar zitoplossingen voor werkplekken buiten het kantoor: in productie, in ESD-ruimtes, in het laboratorium, in de cleanroom en op plekken waar mensen staand werk verrichten.

German design awardreddot design award