ECOVADIS - GOLD CERTIFICERING

Wij hebben ons aan de omvangrijke beoordelingscriteria van het internationale beoordelingsplatform EcoVadis onderworpen, en met succes! In januari 2015 ontvingen we de MVO-waardering in Gold en behoren tot de beste 7 procent van meubelfabrikanten die met het oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bovengemiddeld actief zijn en zich bewust van hun verantwoordelijkheid zijn.

MVO staat voor het doel om economische, sociale en ecologische activiteiten harmonisch op elkaar af te stemmen en dit concept doorlopend op de lange termijn en voor het complete bedrijfsbereik vrijwillig te realiseren. MVO is bij ons al jarenlang geïntegreerd en maakt vast deel uit van onze strategische planning. Om onze activiteiten voor onze partners en klanten transparant te maken, hebben wij ons laten beoordelen op de in totaal 21 criteria uit de bereiken milieu, sociale zaken, ethiek en de distributieketen. Deze criteria zijn vastgelegd door het internationale MVO-platform.

Wij zijn trots dat we in januari 2015 ( bij de eerste poging) de hoogste EcoVadis certificering, de GOLD-MVO-waardering, hebben behaald. Deze classificatie getuigt van de belangrijke rol die MVO vergeleken met andere meubelfabrikanten binnen de internationale concurrentie bij ons speelt. Met in totaal 68 punten liggen we duidelijk boven het gemiddelde van 41,4 en behoren we tot de beste 7% van de meubelfabrikanten en tot de beste 2 % van alle ondernemingen in alle categorieën die wereldwijd door EcoVadis werden beoordeeld.

Op de toekomst gericht ondernemen en sociale, ecologische en economische verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. Hiervoor bundelen wij onze sterke krachten en combineren een bedrijfsvoering op de lange termijn met toegepaste duurzaamheid, uitstekend productdesign en precieze engineering. “De verantwoordelijkheid voor onze werknemers, het milieu en duurzaamheid binnen het productieproces hebben altijd deel uitgemaakt van onze bedrijfsfilosofie en vormen de basis voor al onze activiteiten. Bij het ontwikkelen van producten zijn onze uiteindelijke doelstellingen: waarde op lange termijn, naleving van de gestelde normen, vermindering van het energiegebruik en het gebruik van recyclebare materialen. Een product is alleen goed als het op de juiste manier wordt geproduceerd. Onze producten zijn in elke zin van het woord efficiënt, ecologisch, economisch en ergonomisch. Onze passie voor professionele "GERMAN ENGINEERING" wordt weerspiegeld in een intelligente techniek en kwaliteit." (Helmut en Joachim Link, bedrijfsleiding)

  1
  0



         


terug naar het overzicht PDF print