MY SUPERTEC: PERSOONLIJK WERKEN MET BIMOS

Met niets identificeren medewerkers zich meer dan met de plaats waar ze werken. De stoel heeft een speciale betekenis als schakel tussen mens en werk. Tot nu toe was het echter niet mogelijk de bureaustoel zichtbaar te koppelen aan een bepaalde taak of afdeling , of de stoel te voorzien van een bedrijfslogo. Met een nieuwe technologie en de bijbehorende webapplicatie "mySupertec" biedt Bimos nu uitkomst.

Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Met kennis, technische expertise en passie zorgen wij al meer dan 50 jaar ervoor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en gelukkig kunnen zitten.

Neon is het vlaggenschip onder de industriële werkstoelen van Bimos. Naast ergonomische en technische kenmerken biedt Neon ook een uniek bekledingsmateriaal: Supertec. Dankzij een speciale microbeschermlaag is Supertec zo sterk als integraalschuim en toch zo zacht en luchtdoorlatend als stof.

Exclusief voor Neon bieden we nu de mogelijkheid om het rugkussen te bedrukken. Op de zwarte Supertec bekleding kan nu het bedrijfslogo, de afdelingsnaam of de betreffende toepassing geplaatst worden.

Neon is dus de eerste werkstoel die gemakkelijk kan worden aangepast aan de huisstijl van bedrijven. Dit versterkt de identificatie met de werkplek en geeft daarmee een actieve bijdrage aan de motivatie van werknemers. Maar ook vanuit het perspectief van de ergonomie biedt mySupertec een waardevolle bijdrage aan de arbeidsorganisatie. Het verhoogt het kwaliteitsbewustzijn, bevordert efficiënt werk en vermindert het risico op ongevallen. Daarnaast helpt mySupertec ook duidelijk bij het zichtbaar toewijzen van stoelen aan hun toepassingsgebied. Zo is altijd gegarandeerd dat de juiste stoel op elk werkstation staat. Het voorkomt ook dat stoelen tussen schone en vuile gebieden worden uitgewisseld.

Harald Morgenstern, Director of Sales Bimos: "Neon is een uitstekende stoel en Supertec is de wereldprimeur van de bekledingsmaterialen. Met mySupertec geven we onze klanten de mogelijkheid om werkstoelen duidelijk toe te wijzen met het oog op een geoptimaliseerde arbeidsorganisatie en aan te passen aan de huisstijl van het bedrijf".

Om het personaliseren zo makkelijk mogelijk te maken, is het webplatform "mySupertec" op bimos.nl opgezet. Hier kan het bedrukken van de Neon rugleuning kinderlijk makkelijk geregeld worden. Vanaf 10 stuks is een gepersonaliseerd ontwerp mogelijk.

Neon met Supertec en mySupertec personalisatie - voor een optimale arbeidsorganisatie.


  2
  0         


terug naar het overzicht PDF print