bimos neon Arbeitstühle der neuen Generation

LABSIT -
BIJ UITSTEK GESCHIKT
VOOR GEBRUIK IN HET LAB.Of het nu in de farmacie, biotechnologie, chemie, gezondheidszorg, cleanroom of medische technologie is - Labsit is altijd de perfecte zitoplossing met zijn hygiënisch design. De slimme combinatie van materiaal, vorm en instellingsmogelijkheden biedt alle benodigde eigenschappen voor gebruik in het laboratorium.


TÜV GS Fraunhofer Sanitized

bimos mysupertec

NIEUW!
10 JAAR GARANTIE

Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Met kennis, technische expertise en passie zorgen wij al meer dan 50 jaar ervoor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en gelukkig kunnen zitten. Kwaliteit en duurzaamheid hebben onze topprioriteit. We zijn overtuigd van de betrouwbaarheid van onze compromisloze zitoplossingen. Tot 100%. Daarom kunt u nu profiteren van 10 jaar garantie.


bimos mysupertec

MY SUPERTEC:
PERSOONLIJK WERKEN MET BIMOS

Met niets identificeren medewerkers zich meer dan met de plaats waar ze werken. De stoel heeft een speciale betekenis als schakel tussen mens en werk. Tot nu toe had iedereen dezelfde stoel, maar Bimos maakt het mogelijk om de stoel te personaliseren.


bimos neon Arbeitstühle der neuen Generation

NEON
NIEUWE GENERATIE WERKPLEKSTOELEN

Bimos is de toonaangevende producent van werkplekstoelen in Europa. We ontwikkelen en produceren al meer dan 50 jaar zitoplossingen voor werkplekken buiten het kantoor: in productie, in ESD-ruimtes, in het laboratorium, in de cleanroom en op plekken waar mensen staand werk verrichten.

German design awardreddot design award

bimos neon Arbeitstühle der neuen Generation

NEON
ERGONOMIE BETEKENT AANPASBAARHEID, COMFORT EN INTUITIE

Neon creëert iets dat tot nu toe onmogelijk werd geacht op het gebied van werkplekstoelen: hij past zich zowel aan de werksituatie als aan mensen aan en is uiterst comfortabel. Ondanks dat hij perfect geschikt is voor industrieel gebruik, maakt Neon geen compromis met ergonomische kenmerken.

german design awardreddot design award

bimos neon Arbeitstühle der neuen Generation

NEON
DE NIEUWE VORM VAN FUNCTIE

Wat de kijker het eerst van de Neon opvalt is de flexband die om de stoel loopt. Deze dient om de duidelijke contouren te benadrukken en tegelijkertijd geeft het Neon een eigen gezicht. Het vormt de verbinding tussen de harde schaal en de comfortabele kern. Maar de flexband is meer dan een visuele gimmick: het beschermt de stoel en zijn omgeving en zorgt ervoor dat de naden in het materiaal glad zijn.

german design awardreddot design award

bimos Fin -Schluss mit anstrengender Steh-Arbeit

FIN
GEEN STRESS MEER VAN STAAND WERKEN

Vrijwel de helft van de werknemers moet gedurende langere periodes staand werken. Maar staan over een langere tijd onderwerpt het menselijk lichaam aan aanzienlijke stress en is de oorzaak van klachten met betrekking tot het hart en de bloedsomloop, spieren en botten.

german design awardreddot design award

bimos Labster - Der erste echte Laborstuhl der Welt

LABSTER
WERELDS EERSTE ECHTE LABORATORIUM STOEL

De eisen die aan een laboratorium stoel worden gesteld zijn net zo divers en verschillend als de laboratoria waarin ze worden gebruikt.bimos Labster - hat die ideale Form für das Labor

LABSTER
IS PERFECT ONTWORPEN VOOR HET LABORATORIUM

Labster is niet alleen de eerste echte laboratoriumstoel, maar ook de eerste medewerker in laboratorium 's ochtends. En strikt genomen ook altijd de laatste. Omdat Labster niet naar huis gaat na het werk en ook tijdens de pauzes in het laboratorium blijft is hij ontworpen om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Zijn slanke lijnen betekent dat er altijd een plaats kan worden gevonden waar hij kan worden "geparkeerd" totdat hij weer nodig is.