VAKBEURS LABTECHNOLOGY 2015

VAKBEURS LABTECHNOLOGY 2015 - woensdag 7 en donderdag 8 oktober


Labtechnology is de vakbeurs voor professionals in het laboratorium. Op de beursvloer is de nieuwste laboratoriumtechnologie te vinden gecombineerd met producten ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden in- en rond het laboratorium. Van management tot onderzoek en vice versa. Bimos kan daar natuurlijk niet ontbreken met vooruitstrevende producten voor het laboratorium.

Naast de beursvloer is er op beide dagen een interessant programma. Belangrijke thema's zijn o.a.: Imaging X , Lab Interface, analysetechnieken en laboratoriumontwikkeling en -inrichting, shared lab services en Plastics. Diverse technieken en onderwerpen die in het programma aan bod komen zijn o.a. analysetechnieken (GC, HPLC, MS, LC), biobanking, cryo storage & sampling, biomedische- en biotechnologie, laboratoriumontwikkeling, -inrichting en -automatisering, robotics, materiaalkunde en 'common' laboratoriumapparatuur.

Het programma wordt samengesteld in samenwerking met de KNCV, KennisPlatform LabManagers, Coast, Hogeschool Utrecht e.a.. Labtechnology is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie:
www.labtechnology.nl

  1
  0



         


terug naar het overzicht PDF print